Projecten

Op deze pagina presenteren wij met trots de projecten waar wij met succes aan hebben bijgedragen.

Klik op elk van de projecten voor meer toelichting en informatie en neem uiteraard gerust contact met ons op bij vragen. Natuurlijk staan wij ook klaar voor vragen over toekomstige projecten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, interessante projecten, en ander belangrijk nieuws.

Klanten aan het woord

Het heiwerk is zonder enige problemen bij de woningen afgerond en de trillingsmeters kunnen weer weg. Enorm bedankt voor jullie inzet en enthousiasme, het is wederom perfect verlopen!

Bbci Frijwijk is een fijne partij om mee samen te werken. Heldere offerte en in staat om snel te schakelen. Als eindresultaat een helder rapport welke vaak al na een week beschikbaar is. Al met al een betrouwbare partner, waar wij nog vele jaren mee hopen samen te werken.

Hierbij verklaar ik dat  BBCI Frijwijk BV, de monitoringswerkzaamheden voor het project Renovatie kademuren Munnickengracht te Hoorn, naar volle tevredenheid en binnen de initiële planning heeft uitgevoerd (Bouwkundige opname belenden percelen, nauwkeurige deformatiemetingen (XYZ), trillingsmetingen).

Middels dit schrijven wil ik bevestigen dat de samenwerking prima is verlopen. BBCI-Frijwijk heeft ten behoeve van ons project sinds 2009 tot heden diverse werkzaamheden verricht waaronder: Bouwkundige opnamen, trillingsmetingen, deformatiemetingen, monitoring grondwaterstanden, inclinometingen damwand en maaiveldzettingen. Naast deze werkzaamheden heeft BBCI-Frijwijk advieswerk verricht en deelgenomen aan het monitoringsoverleg.

Mijn ervaring met BBCI Frijwijk is louter positief. Het was voor mij de eerste keer dat ik in contact kwam met bbci Frijwijk. Het contact tussen VHB (ik zelf) en bbci Frijwijk (Eva Oosterwijk) heb ik als goed en plezierig ervaren. Bij veranderingen in scope werd dit zonder probleem aanvaard en in goed overleg uitgevoerd. Tevens vindt ik de correcte (professionele) benadering van vvci Frijwijk een groot pluspunt. De samenwerking met bbci Frijwijk is/was gewoon goed.