Fase 3

Realisatiefase

In de uitvoeringsfase van een project monitort, interpreteert en analyseert bbci Frijwijk de data. We monitoren de risico’s conform de eerder bepaalde signaal- en grenswaarden en waarschuwen tijdig als er afwijkingen of overschrijdingen plaatsvinden. Zo helpen we u om ook daadwerkelijk de kans op schade aan de omgeving en het aantal claims te minimaliseren.

  • Dienstverlening op maat
  • NIVRE geregistreerd
  • VCA & KOMO gecertificeerd

Monitoring

Tijdens een project worden er, afhankelijk van de beheersmaatregelen, verschillende soorten metingen uitgevoerd. Alle verzamelde data wordt samengebracht in één overzichtelijke rapportage. Bij mogelijke afwijkingen in de monitoringsresultaten informeert bbci Frijwijk opdrachtgevers direct persoonlijk en digitaal.

Analyse en interpretatie

Tijdens en na afloop van het project analyseert bbci Frijwijk de real-time of handmatig verkregen monitoringsdata. De monitoringsdata wordt vergeleken met de vastgestelde grenswaarden uit het eerder opgestelde monitoringsplan. Als de vastgestelde grenswaarden worden overschreden wordt gehandeld volgens het communicatieplan. Bbci Frijwijk geeft de voorkeur aan een persoonlijke aanpak, daarom kiezen we ervoor de interpretatie en analyse in een persoonlijk gesprek door te nemen.

De meer dan 35 jaar ervaring en vakinhoudelijke kennis resulteert in een samenwerking met een betrouwbare en onafhankelijke partner waar u op kunt bouwen.

Wat kunnen we voor u betekenen

Monitoring tijdens de uitvoer van een project is cruciaal voor het verminderen van schaderisico’s. Bbci Frijwijk ontzorgt u met intensieve monitoring en analyse.

Waarom bbci Frijwijk:

Bbci Frijwijk denkt mee van tenderfase/bouwteam/bestekfase tot oplevering en beheerfase. Kiezen voor bbci is kiezen voor:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de branche
  • Helikopterview over richtlijnen, wet- en regelgeving
  • Grip en beheersbaarheid op uw project
  • Een samenwerkingspartner met een persoonlijke aanpak en vast aanspreekpunt
  • Medewerkers met kennis van inspectietechnieken en bouwprocessen
  • NIVRE geregistreerd, VCA & KOMO gecertificeerd

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek