Beheerders

Energie, water, openbaar vervoer en vastgoedbeheer

Beheerders zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en vernieuwen van hun assets. Het uitvallen van of schade aan deze assets heeft grote gevolgen voor de gebruikers. Veel van deze projecten bevinden zich in een kwetsbare omgeving; binnenstedelijk, in de buurt van monumenten of in de buurt van andere infrastructuur. Onze partners vinden het van essentieel belang dat werkzaamheden met zo min mogelijk overlast of schade worden uitgevoerd.

monitoringswerk van bbci frijwijk in amsterdam
bouwkundige keuring uitgevoerd door bbci frijwijk
  • Dienstverlening op maat
  • NIVRE geregistreerd
  • VCA & KOMO gecertificeerd

Wat doet bbci Frijwijk?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door voor uitvoering van de werkzaamheden de risico’s te analyseren krijgt u inzicht in de kwetsbare objecten rondom uw projectlocatie. Onze zorgvuldige opname en monitoring geeft controle op de kwetsbare omgeving. Hiermee verkleint u de kans op storingen in uw cruciale infrastructuur of tijdsoverschrijdingen van het project.

bouwkundige keuring uitgevoerd door bbci frijwijk

Samenwerkingspartner

Wij zijn de oren en ogen in de omgeving. Onze ervaren register-experts leveren waardevolle informatie aan vanuit de projectomgeving. De informatie wordt gebruikt om een nog beter advies rondom risico’s en monitoring op te stellen. Door zelf de monitoring uit te voeren vormen wij de schakel tussen de opdrachtgever, omgeving en opdrachtnemer.

Project fases

Fase 1

Verwervingsfase

1

Fase 2

Voorbereidingsfase

2

Fase 3

Realisatiefase

3

Fase 4

Oplevering en beheerfase

4

Waarom bbci Frijwijk:

Bbci Frijwijk denkt mee van tenderfase/bouwteam/bestekfase tot oplevering en beheerfase. Kiezen voor bbci is kiezen voor:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de branche
  • Helikopterview over richtlijnen, wet- en regelgeving
  • Grip en beheersbaarheid op uw project
  • Een samenwerkingspartner met een persoonlijke aanpak en vast aanspreekpunt
  • Medewerkers met kennis van inspectietechnieken en bouwprocessen
  • NIVRE geregistreerd, VCA & KOMO gecertificeerd

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek