Bouw en infra

In de stad en op het water, boven en onder de grond. Binnen de bouw- en infrasector kennen we veel verschillende disciplines. Projecten binnen al deze disciplines kunnen schade en hinder voor de omgeving veroorzaken. Bbci Frijwijk kan u ontzorgen in elke fase van uw project, van het winnen van een tender/bouwteam/besteksfase tot de oplevering en beheerfase.

  • Dienstverlening op maat
  • NIVRE geregistreerd
  • VCA & KOMO gecertificeerd

Wat doet bbci Frijwijk?

Bouw- en infraprojecten kunnen veel invloed hebben op de omgeving. Daarom bent u als opdrachtnemer gebonden aan de richtlijnen en protocollen van verschillende stakeholders. Bbci Frijwijk is betrokken bij diverse commissies die bepalend zijn voor de opname- en monitoringbranche en geeft daarmee richting aan de randvoorwaarden die aan monitoring en opnames worden gesteld. Dat maakt ons de ideale partner voor partijen in de bouw en infra. Met bouwkundige opnames en monitoring helpen wij uw risico’s te minimaliseren.

Sloop tijdens bouw- infraprojecten

Bij sloopwerkzaamheden heeft u te maken met trillingen en lawaai in de omgeving. Zeker in dichtbebouwde gebieden is schade aan omliggende gebouwen een risico. Bbci Frijwijk heeft veel ervaring met sloopprojecten en kan u als opdrachtnemer adviseren.

Project fases

Fase 1

Verwervingsfase

1

Fase 2

Voorbereidingsfase

2

Fase 3

Realisatiefase

3

Fase 4

Oplevering en beheerfase

4

Waarom bbci Frijwijk:

Bbci Frijwijk denkt mee van tenderfase/bouwteam/bestekfase tot oplevering en beheerfase. Kiezen voor bbci is kiezen voor:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de branche
  • Helikopterview over richtlijnen, wet- en regelgeving
  • Grip en beheersbaarheid op uw project
  • Een samenwerkingspartner met een persoonlijke aanpak en vast aanspreekpunt
  • Medewerkers met kennis van inspectietechnieken en bouwprocessen
  • NIVRE geregistreerd, VCA & KOMO gecertificeerd

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek