Fase 4

Oplevering en beheerfase

De uitvoerende partij wil bij oplevering van het project de eindsituatie vaststellen zodat hij niet meer aansprakelijk gesteld kan worden voor schade die na afloop van het project is ontstaan. De opdrachtgever wil zekerheid hebben dat de omgeving van het project geen schade heeft ondervonden. Vanuit wet- en regelgeving dient de overlast in de nieuwe situatie binnen een acceptabel niveau te blijven. In sommige gevallen kan het belangrijk zijn het gebouwde object in de beheerfase te monitoren.

  • Dienstverlening op maat
  • NIVRE geregistreerd
  • VCA & KOMO gecertificeerd

Eindopname

Een bouwkundig eindopnamerapport dient als vergelijkingsmateriaal van de vooropname. Zo kan bbci Frijwijk concluderen of er schades zijn ontstaan gedurende de uitvoering van het project. Daarnaast wordt met een eindopname ook het risico uitgesloten dat er schade, ontstaan vanuit omliggende bouwactiviteiten, voor rekening komt van het opgeleverde project.

Monitoring in de beheerfase

Monitoring in de beheerfase kan worden opgesplitst in twee delen. In sommige gevallen wilt u weten wat de veranderingen zijn van een object ten opzichte van de nulsituatie.

Tijdens de levensduur van een object kunnen door invloeden van buiten of veranderingen aan het object zelf nadelige gevolgen optreden. Hierdoor ontstaat de behoefte om het object te monitoren zodat een trend kan worden vastgesteld en er vroegtijdig geanticipeerd kan worden.

Wat kunnen we voor u betekenen

Ook na de oplevering van een project kan monitoring of controle belangrijk zijn. Bbci Frijwijk pakt dit voor u aan met kennis en ervaring.

Waarom bbci Frijwijk:

Bbci Frijwijk denkt mee van tenderfase/bouwteam/bestekfase tot oplevering en beheerfase. Kiezen voor bbci is kiezen voor:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de branche
  • Helikopterview over richtlijnen, wet- en regelgeving
  • Grip en beheersbaarheid op uw project
  • Een samenwerkingspartner met een persoonlijke aanpak en vast aanspreekpunt
  • Medewerkers met kennis van inspectietechnieken en bouwprocessen
  • NIVRE geregistreerd, VCA & KOMO gecertificeerd

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek