Diensten

Bbci Frijwijk voert (sinds 1986) bouwkundige en civieltechnische inspecties uit bij bouw- en infraprojecten. Ons diensten portfolio sluit direct aan op de wensen van onze opdrachtgevers van complexe en van eenvoudige projecten in Nederland en België. Tot ons diensten portfolio behoren:

Advies Omgevingsbeïnvloeding, Bouwkundige Opname, Geomonitoring, Trillingsmeting, Geluidsmeting, Inclinometing, Grondwaterstandmeting en Herinrichting Woonwagen Locatie.

Bouwkundige Opname

Bouwkundige Opname

Zorg dat een object en omgeving goed in beeld en schrift wordt vastgelegd vóór er risicovolle werkzaamheden plaatsvinden.

Lees meer

Deformatiemeting

Deformatiemeting

We leven in Nederland zeer dicht op elkaar. Het is daarom belangrijk geotechnische en geohydrologische risico’s scherp in de gaten te houden en problemen te voorkomen.

Lees meer

Trillingsmeting

Trillingsmeting

Laat trillingen niet voor ongeplande en onnodige overlast zorgen door deze met met trillingsmeting continu te analyseren en registreren.

Lees meer

Omgevingsbeinvloeding

Advies Omgevingsbeïnvloeding

Voorkom omgevingsproblemen bij bouwprojecten door deze van te voren goed in kaart te brengen, en dit tijdens het project actief te monitoren en analyseren.

Lees meer

Geluidsmeting bbci Frijwijk

Geluidsmeting

Bij een bouw- of sloopproject wordt doorgaans veel geluid geproduceerd. Blijf binnen de normen en voorkom klachten met constante monitoring.

Lees meer

Inclinometing

Inclinometing

Monitor vervormingen of uitbuigingen in damwanden en reageer op veranderingen voor er gevolgen op de omgeving kunnen optreden.

Lees meer

Grondwaterstandmeting

Grondwaterstandmeting

Zorg dat problemen met (water)schade niet kunnen ontstaan door de grondwaterstand tijdens de bouw continu te meten en te monitoren.

Lees meer

Herinrichting Woonwagenlocatie

Herinrichting Woonwagen Locatie

Het verplaatsen van woonwagens dient heel secuur te gebeuren; wij houden alles scherp in de gaten zodat schade en klachten kunnen worden voorkomen.

Lees meer

Detachering

Detachering van een ervaren en deskundige monitoringsmanager op een project biedt meer flexibiliteit en daarmee meer kwaliteit. Detachering is mogelijk voor de korte én lange termijn.

Geomonitoring

Geomonitoring

Zettingen kunnen frictie, zakkingen of scheefstand veroorzaken in constructies. Om dit te voorkomen, plaatst bbci Frijwijk automatische 24/7 geomonitoring.

Lees meer

schade expertise

Expertise

Bbci Expertise is uw partner voor het behandelen van schades die mogelijk door uw bouwactiviteiten zijn ontstaan. Wij nemen claims onder het Eigen Risico uit handen van schade in de directe bouwomgeving.

Lees meer

funderingsadvies

Funderingsadvies

De draagkracht van houten paalfunderingen kan te laag zijn. Bbci Frijwijk geeft aan of funderingsherstel nodig is, nu of in een later stadium aan de hand van funderingsonderzoeken.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Wij werken met grote en kleine opdrachtgevers, variërend van provincies, gemeentes, energieleveranciers, en kleinere aannemers.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, interessante projecten, en ander belangrijk nieuws.