Diensten

Jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundige en civieltechnische inspecties maakt dat onze diensten portefeuille direct aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers.

Uiteraard snappen wij dat geen enkel project gelijk is. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij elk project bekijken en op basis van de exacte feiten en wensen een advies en begeleiding op maat leveren.

Mochten er nog vragen zijn ten aanzien van onze diensten, of staat de gewenste dienst er niet tussen, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen wij er dan voor zorgen dat de juiste antwoorden snel gevonden worden.

Advies Omgevingsbeïnvloeding

Voorkom omgevingsproblemen bij bouwprojecten door deze van te voren goed in kaart te brengen, en dit tijdens het project actief te monitoren en analyseren.

Lees meer

Bouwkundige Opname

Zorg dat een object en omgeving goed in beeld en schrift wordt vastgelegd vóór er risicovolle werkzaamheden plaatsvinden.

Lees meer

Geomonitoring

We leven in Nederland zeer dicht op elkaar. Het is daarom belangrijk geotechnische en geohydrologische risico’s scherp in de gaten te houden en problemen te voorkomen.

Lees meer

Trillingsmeting

Laat trillingen niet voor ongeplande en onnodige overlast zorgen door deze met onze meetsystemen continu te analyseren en registreren.

Lees meer

Geluidsmeting

Bij een bouw- of sloopproject wordt doorgaans veel geluid geproduceerd. Blijf binnen de normen en voorkom klachten met constante monitoring.

Lees meer

Inclinometing

Monitor vervormingen of uitbuigingen in damwanden en reageer op veranderingen voor er gevolgen op de omgeving kunnen optreden.

Lees meer

Grondwaterstandmeting

Zorg dat problemen met (water)schade niet kunnen ontstaan door de grondwaterstand tijdens de bouw continu te meten en te monitoren.

Lees meer

Herinrichting Woonwagen Locatie

Het verplaatsen van woonwagens dient heel secuur te gebeuren; wij houden alles scherp in de gaten zodat schade en klachten kunnen worden voorkomen.

Lees meer

Detachering

Detachering van een ervaren en deskundige monitoringsmanager op een project biedt meer flexibiliteit en daarmee meer kwaliteit. Detachering is mogelijk voor de korte én lange termijn.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, interessante projecten, en ander belangrijk nieuws.