Overheden

Rijksoverheid, gemeentes, provincies

Overheden zijn continu bezig met het onderhouden en vernieuwen van bouw- en infraprojecten in Nederland. Deze werkzaamheden kunnen hinder en mogelijk schade veroorzaken in de omgeving. Denk daarbij aan bouwverkeer, afsluitingen, lawaai, trillingen en verzakkingen. Ook moeten kunstwerken zoals bruggen, kades en tunnels goed onderhouden worden. Bbci Frijwijk ontzorgt overheden op verschillende terreinen.

  • Dienstverlening op maat
  • NIVRE geregistreerd
  • VCA & KOMO gecertificeerd

Wat doet bbci Frijwijk?

Overheden voeren veel werkzaamheden uit om de leefomgeving en publieke ruimte te verbeteren. Deze werkzaamheden kunnen invloed hebben op de omgeving in de vorm van overlast en schade. Zeker de aanleg van riolering, dijkversterking, vernieuwen binnenstedelijke kademuren, en de aanleg van wegen of bruggen brengen risico’s voor de omgeving met zich mee. In de bestekfase helpt bbci Frijwijk met het opstellen van een monitoringsplan en risicoanalyse. Van de uitvoering tot na oplevering beheersen we de risico’s.

Bewonerscommunicatie

Ieder succesvol project begint met goede communicatie naar de omgeving. In overleg met u wordt de wijze van communicatie bepaald en vervolgens voert bbci Frijwijk deze uit.  Zo kan u zich focussen op de uitvoering van het project.

Samenwerkingspartner

Wij zijn de oren en ogen in de omgeving van uw project. Terugkoppeling van onze experts is zeer waardevol voor de continuïteit van het project. Door zelf de monitoring uit te voeren vormen wij de schakel tussen de opdrachtgever, omgeving en opdrachtnemer.

Project fases

Fase 1

Verwervingsfase

1

Fase 2

Voorbereidingsfase

2

Fase 3

Realisatiefase

3

Fase 4

Oplevering en beheerfase

4

Waarom bbci Frijwijk:

Bbci Frijwijk denkt mee van tenderfase/bouwteam/bestekfase tot oplevering en beheerfase. Kiezen voor bbci is kiezen voor:

  • Meer dan 35 jaar ervaring in de branche
  • Helikopterview over richtlijnen, wet- en regelgeving
  • Grip en beheersbaarheid op uw project
  • Een samenwerkingspartner met een persoonlijke aanpak en vast aanspreekpunt
  • Medewerkers met kennis van inspectietechnieken en bouwprocessen
  • NIVRE geregistreerd, VCA & KOMO gecertificeerd

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek