Herinrichting Woonwagen Locatie

Wanneer een woonwagenlocatie heringericht wordt, is de verplaatsing van de bestaande woonwagens natuurlijk een bijzonder belangrijk onderdeel. Een woonwagen heeft namelijk een heel specifieke opbouw waardoor de kans op schade bij verplaatsing (denk aan scheuren in vloeren, wanden, deuren en ramen die niet meer goed sluiten) groot is.

Een bouwkundige opname met bijbehorend advies en gedegen monitoring tijdens de herinrichting kan dit allemaal voorkomen.

Voor de herinrichting plaatsvindt, zullen wij een bouwkundige inspectie/vooropname uitvoeren op basis waarvan wij een uitgebreid rapport en advies opstellen ten aanzien van de verplaatsingen.

Eén van de adviezen zal de uitvoering van een relatieve waterpassing zijn aan de binnen-en buitenzijde van de woonwagen. Daarnaast worden de afmetingen van de woonwagen, afwerking en type materialen en de opbouw van de onderconstructie nader toegelicht.

Deze 3 metingen worden direct na verplaatsing weer uitgevoerd, een zogenaamde heropname en herhalingsmeting. Door de resultaten met elkaar te vergelijken kan op locatie direct wordt vastgesteld of er veranderingen zijn waargenomen. In een extreem geval kan de woonwagen nog worden bijgesteld om verdere veranderingen (en daarmee schade en vaak klachten ) te voorkomen.

Indien onze opdrachtgever voor de verplaatsing ook een transportverzekering wil afsluiten kan bbci Frijwijk aanvullend een taxatierapport opstellen.

 

Bel mij zo snel als mogelijk terug

We gebruiken je gegevens alleen op de manier zoals omschreven in onze privacy statement

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

Direct aanmelden

Relevante projecten