Wij Zijn bbci Frijwijk: Expert In Monitoring Van Omgeving

Wij zijn bbci Frijwijk, het bureau voor bouwkundige en civieltechnische inspecties gevestigd in Rotterdam. Wij leggen onze focus op omgevingsmonitoring van bouw- en infraprojecten en zijn door het gehele land actief. Met decennialange ervaring en kennis is bbci Frijwijk het aanspreekpunt als het gaat om het veilig monitoren van grote en kleine bouw- of infraprojecten. Onze diverse diensten zijn hier nauw op aangesloten en zijn zo ingericht dat we te allen tijde de wensen en behoeftes van onze opdrachtgever kunnen vervullen.

Onze oorsprong

bbci Frijwijk is opgericht vanuit een innovatieve gedachte. 31 jaar geleden had de verzekeringswereld veel te maken met schades die tot stand kwamen bij het uitvoeren van bouw- of infraprojecten. De oorzaak hiervan kwam vaak voort uit het feit dat er geen informatie over de omgeving en risicofactoren van een bouw- of infraproject aanwezig was.

Naar aanleiding van deze constatering is bbci Frijwijk opgericht en is de eerste dienst tot stand gekomen. De dienst vooropname omvat het fotograferen en het tekstueel vastleggen van alle gebreken in een object die zich bevindt in een risicostraal van een bouw- of infraproject. Hierbij wordt onder andere gekeken naar woningen, bedrijven of kleine stations. Veel onder- en bovengronds objecten in een risicostraal zijn kwetsbaar en worden geanalyseerd.

Door de jaren heen is bbci Frijwijk uitgegroeid tot heuse niche speler op de markt. Wij bieden diverse diensten aan onze opdrachtgevers welke het mogelijk maken om voor elk probleem een oplossing aan te dragen.

Wat Kenmerkt Ons?

Wij verrichten werkzaamheden voor de overheid en aannemers en hebben een extreme vorm van aandacht voor de mens achter een organisatie. Hierdoor is onze benadering persoonlijk, met korte lijnen tussen alle betrokken partijen. Dit maakt het mogelijk in te spelen op de wensen van de opdrachtgever waardoor wij werk opleveren die perfect aansluit op de wens van onze opdrachtgever.

Naast ons streven naar kwaliteit zijn wij een onafhankelijk bureau voor bouwkundige en civieltechnische inspecties. Wij laten ons niet inzetten als expert voor verzekeraars. Dit maakt ons advies en onze diensten eerlijk en betrouwbaar. Wij zijn er immers voor de mens achter de organisatie.

Het NIVRE en bbci Frijwijk

Het Nederlands Instituut Van Register Experts is een branchevereniging voor experts die in de verzekeringsmarkt actief zijn. Het NIVRE beheert de registers van schade-experts, risicodeskundigen en coördinatoren fraudebeheersing. 10 jaar geleden is vanuit de oprichter van bbci Frijwijk de branche bouw- en inframonitoring opgericht, welke opgenomen is in het NIVRE. Deze branche is in zoverre ontwikkelt dat in bestekken vanuit de overheid de eis wordt gesteld dat een bureau of register expert, ingeschreven bij het NIVRE, de opname moet uitvoeren. Wanneer men ingeschreven staat bij het NIVRE brengt dit gedragscodes en kwaliteitsnormen met zich mee.

bbci Frijwijk is oprichter van de brance bouw- en inframonitoring en tevens ingeschreven bij het NIVRE. Hierdoor kan bbci Frijwijk een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Tevens vindt er controle op het handelen van bbci Frijwijk plaats. Op deze wijze staat bbci Frijwijk garant voor kwaliteit en deskundigheid van rapportages en werkzaamheden. Het NIVRE stelt bbci Frijwijk in staat huidige en toekomstige opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

Omgevingsmonitoring

Wij hebben decennialange expertise en kennis in huis en zijn trots op onze mensen en de diverse dienstverlening die wij bieden. Wij richten ons voornamelijk op omgevingsmonitoring, hierbij bieden wij hele specifieke diensten aan. Het monitoren van de omgeving van een bouw- of infraproject dient zeer secuur plaats te vinden. Wij hebben de juiste mensen in dienst voor iedere klant. Wij zijn goed in het oplossen van problemen en blinken uit in omgevingsbeïnvloeding, omgevingsmonitoring en conceptmonitoringsplannen die bestaan uit predicties op het gebied van geluid-, trillings-, grondwaterstof- en onder andere fijnstofmetingen.

De invloed van een bouw- of infraproject op de omgeving is voor ons datgene waar wij ons thuis in voelen. Door onze jarenlange expertise en onze garantie van kwaliteit omdat wij aangesloten zijn bij het NIVRE, is bbci Frijwijk de juiste partner als het gaat om het analyseren en monitoren van omgevingsbeïnvloeding. Wilt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van monitoring? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan voor een monitoringsplan aan en wie weet denken wij binnenkort met u mee.

Heeft u na het lezen van deze blog vragen of opmerkingen of wilt u weten wat bbci Frijwijk voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op.

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek