Kadastrale metingen door bbci Frijwijk

Voor het vastleggen van uw perceel is het belangrijk om deze nauwkeurig op te meten. Het belang hiervan is het voorkomen van geschillen en onnodige kosten voorafgaand aan uw bouwwerkzaamheden. Deze struikelblokken komen in het zicht wanneer bijvoorbeeld grenzen van percelen onduidelijk zijn. bbci Frijwijk levert verschillende diensten om deze zorg uit handen te nemen en u helderheid te verschaffen in uw percelen.

Wat is kadastrale meting?

Kadastrale metingen kunnen worden uitgevoerd om perceelgrenzen te reconstrueren, het vormen van percelen, het splitsen van bestaande percelen en het opzetten van erfgrenzen. Om deze werkzaamheden volledig uit te kunnen voeren, vragen wij tekeningen op bij het kadaster en kunnen we met de juiste informatie de erfgrens uitzetten op locatie en geven we eventuele wijzigingen door.

Waarom voor bbci Frijwijk kiezen?

Levert maatwerk

De kadastrale metingen worden geheel uit handen genomen door specialisten om uw perceel nauwkeurig vast te leggen. We zetten uw erfgrenzen altijd nauwkeurig uit op basis van de door de kadaster geleverde meting. Op deze wijze kunnen we de wijziging officieel laten doorvoeren.

Team bbci Frijwijk bestaat uit specialisten

Jarenlange ervaring en betrouwbare werkwijze stellen ons in staat om exact te zijn in onze metingen. U weet altijd waar u aan toe bent voor dat we aan de werkzaamheden beginnen. Daarnaast adviseren we altijd in uw belang door u de beste mogelijke oplossingen voor te leggen.

Duidelijke werkwijze, advies en overleg

Aangezien elk perceel uniek is leveren wij ook advies op maat. Wij bepalen in overleg de aanpak, berekenen de kosten uit en communiceren met u in welk tijdbestek de kadastrale metingen plaats vinden.

Voor meer vragen, informatie of offertes bel ons dan direct op  010 – 281 84 44!

Bel direct

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek