Inmeten en maatvoering heipalen en bouwdelen door bbci Frijwijk 

Wanneer u een bouwproject aanvangt is het belangrijk om met een uitgebreide en een nauwkeurige maatvoering te beginnen op basis waarvan heipalen en bouwdelen worden uitgezet. Landmeting en maatvoering zijn van belang voor een goede basis van het uitzetwerk.

Wat is Inmeten en maatvoeren?

Tijdens het bouwproces is het erg belangrijk om te beschikken over goed aansluitende bouwdelen en juiste heipalen. Om dit te bewerkstelligen is een nauwkeurige maatvoering van bestaande situaties of de te bouwen objecten noodzakelijk. De aannemer maakt in de voorbereiding werktekeningen van het te bouwen object. Tijdens de bouw moet alles op de juiste plek komen. De juiste locaties van alle onderdelen zetten wij uit met de dienst ‘uitzetwerk en maatvoering’. Eerst worden stramienen en heipalen uitgezet, vervolgens vloerdelen en daarop weer wanden. Tussentijds kan ook worden gecontroleerd of de inmiddels geplaatste bouwonderdelen op de plek staan zoals op de werktekeningen vooraf is aangegeven.

Waarom voor bbci Frijwijk kiezen?

Alles uit handen en op maat

Wij voeren de feitelijke maatvoering, maar ook alle 2D en 3D maatvoering uit. Wij bieden ons dienst aan als een totaalpakket om alle maatvoeringen uit handen te nemen in het voortraject. Zo voorkomt u onnodig metingen en maatvoeringen van bijvoorbeeld onderaannemers. Op deze wijze krijgt u een dienst met dezelfde inspanning, die (kosten)efficiënt én op maat is.

Team bbci Frijwijk bestaat uit specialisten

Voor een goed verloop van uw bouwproject hebben wij specialisten in dienst die altijd met de meest nauwkeurige meetapparatuur werken. Erg belangrijk bij deze werkzaamheden is de verwerking van de meetresultaten in de rapportages. Zo voeren we niet alleen de metingen nauwkeurig uit, maar wordt alles accuraat gedocumenteerd. Op deze manier wordt u te allen tijde helderheid verschaft in de voortgang van de maatvoering.

Voor meer vragen, informatie of offertes bel ons dan direct op  010 – 281 84 44!

Bel direct

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek