Particulieren

Het bezitten van een eigen woning of bedrijfspand kan zorgen geven. U kunt twijfels hebben over de draagkracht van de fundering, kwaliteit van de constructie en over de bouwkundige staat in zijn algemeenheid. Omdat omwonenden funderingsproblemen hebben. Omdat u een houten paalfundering heeft binnen één van de probleemgebieden. Of omdat u scheuren in muren ziet of deuren steeds meer gaan klemmen. Bbci Frijwijk helpt om inzicht te krijgen in de staat van uw woning of pand. Helpt om grotere schade te voorkomen. Om zicht te hebben op welke herstelwerkzaamheden moeten worden opgepakt en mogelijk om schade te kunnen claimen bijvoorbeeld bij bouw of infraprojecten bij u in de buurt.

Wat kan bbci Frijwijk voor woning eigenaren betekenen?

Bbci Frijwijk heeft ruim 30 jaar ervaring in funderingsonderzoeken op houten palen en in bouwkundige opnames voor particuliere bezitters van woningen of bedrijfspanden. Verder voeren wij trillings- en geluidsmetingen uit voor particulieren die mogelijk overlast willen melden of schade willen claimen bij bouw en infra werkzaamheden in de directe omgeving. Bbci biedt deze onderzoeken en adviezen aan particulieren, in Nederland en België. Bbci Frijwijk heeft alle benodigde registraties (NIVRE) en certificeringen (VCA & KOMO) om als onafhankelijk partner te worden ingeschakeld.

 

Inzicht en Advies voor u

Bbci Frijwijk biedt woningbezitters, particulieren en bezitters van bedrijfspanden onderzoek, inzicht en advies. Om antwoord te geven en hulp te bieden bij onderstaande vragen.

 • Wat is het zakkingstempo van een woning door de tijd heen? Valt dit zakkingstempo buiten de norm dan weet u dat funderingsherstel nodig is.
 • Wat is de kwaliteit van de houten paalfundering? Veel houten paalfunderingen zijn aangetast door droogstand, vooral in steden als Rotterdam, Gouda, Amsterdam en Zaandam. Is funderingsherstel nodig?
 • U heeft last van trillingen of geluid van een bouw of infra project bij u in de buurt. Worden de geluid en trilling normen overschreden? En heeft u dus het recht om de aannemer/ uitvoerder de werkzaamheden te laten staken, of anders te laten uitvoeren.
 • Wat is de bouwkundige staat van mijn huidige woning? Ziet u scheuren in muren? Klemmen deuren of ziet u scheefstand? Dan kan het zo zijn dat de fundering of constructie hersteld moet worden. Staat uw woning of pand in de buurt van een bouwproject, dan kan het verstandig zijn om de conditie van het pand op meerdere momenten te laten opnemen. Woont u in de regio Limburg of Groningen dan kan het zaak zijn om de schade van uw woning door een bouwkundig expert vast te laten leggen om schade te claimen, of om uw pand beving bestendiger te maken.

 

Onze diensten

funderingsadvies

Funderingsadvies

De draagkracht van houten paalfunderingen kan te laag zijn. Bbci Frijwijk geeft aan of funderingsherstel nodig is, nu of in een later stadium aan de hand van funderingsonderzoeken.

Lees meer

Bouwkundige Opname

Bouwkundige Opname

Zorg dat een object en omgeving goed in beeld en schrift wordt vastgelegd vóór er risicovolle werkzaamheden plaatsvinden.

Lees meer

Trillingsmeting

Trillingsmeting

Laat trillingen niet voor ongeplande en onnodige overlast zorgen door deze met met trillingsmeting continu te analyseren en registreren.

Lees meer

Geluidsmeting bbci Frijwijk

Geluidsmeting

Bij een bouw- of sloopproject wordt doorgaans veel geluid geproduceerd. Blijf binnen de normen en voorkom klachten met constante monitoring.

Lees meer

Uw partner voor funderingsonderzoeken, bouwkundige opnames & overlast metingen

Bbci Frijwijk wordt al 30 jaar ingezet door particulieren, overheden, bouwbedrijven en aannemers van grote en ook kleinere infraprojecten. Zij zien bbci Frijwijk als betrouwbare en onafhankelijke partner die ontzorgt in het beperken van schade en hinder.

 • Inzet van meest geavanceerde apparatuur voor monitoring, alarmering & predictie
 • Snel inzetbaar voor onderzoeken & opnames
 • Rapportage vlot beschikbaar
 • Helikopterview over richtlijnen (zoals BRL en SBR) & normen
 • VCA gecertificeerd

persoon6_bbci_022017

Hoi, ik ben Stefan en ben account manager. In een gesprek vertel ik graag wat bbci Frijwijk voor je project kan betekenen!

Stuur een e-mail

Bel mij zo snel als mogelijk terug

  We gebruiken je gegevens alleen op de manier zoals omschreven in onze privacy statement

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ander belangrijk nieuws.

  Direct aanmelden
  Cetradex VCA300 logos-certificaten-bbci

  Toegepast in deze projecten