GPS meting door bbci Frijwijk

bbci Frijwijk voert verschillende landmetingen uit met verschillende soorten apparatuur. Een groot onderdeel van een bouwproject is de fase die voorafgaat aan de bouwwerkzaamheden zelf. Deze fase kenmerkt zich door de verschillende metingen die als doel hebben om de kwaliteit van de bouwomgeving en het bouwobject zeker te stellen. Landmetingen, deformatiemetingen en maatvoeringen zijn een aantal voorbeelden van metingen die zeer belangrijk zijn voor de duurzaamheid van uw bouwobject en om de invloeden op de omgeving in te schatten.  Met GPS metingen kunnen we de lokale meetgegevens aan een deformatiemeting koppelen.

Voor u is het immers belangrijk hoe de omgevingsfactoren uitzien, welke invloed zij hebben op uw bouwobject, welk invloed de werkzaamheden hebben op nabijgelegen objecten, invloed op de omgeving en waar de grenzen van uw perceel exact zijn. Dit allemaal achterhalen is mogelijk met een GPS meting.

Wat is GPS meting?

GPS meting is een meting die gebruik maakt van het Global Positioning System om de eerder genoemde informatie te achterhalen. Dit systeem maakt gebruik van satellieten om plaatsbepaling mogelijk te maken. De noodzakelijke voorwaarden om dit systeem zo accuraat mogelijk te bedienen hangen af van de juiste bediening, de belemmering door de omgeving en de kwaliteit van de meetapparatuur.

Waarom voor bbci Frijwijk kiezen?

Levert maatwerk

GPS metingen draaien om de specifieke bouwobjecten en omgevingen. Telkens wanneer wij een project aangaan bestuderen wij zeer exact welke apparatuur het meest geschikt zijn voor uw bouwproject. Afhankelijk van uw wensen aangaande de nauwkeurigheid kunnen we eventueel ook voor de RTS kiezen.

Team bbci Frijwijk bestaat uit specialisten

Ervaring en inhoudelijke kennis stellen ons in staat om te spreken van specialisten bij bbci Frijwijk. Naast goede apparatuur is de vakkundigheid van onze uitvoerende werknemers doorslaggevend voor de nauwkeurigheid van de GPS metingen. Uiteraard zijn de metingen op zichzelf niet voldoende, uitgebreide analyses en rapportages behoren eveneens tot het takenpakket van bbci Frijwijk.

Voor meer vragen, informatie of offertes bel ons dan direct op  010 – 281 84 44!

Bel direct

Kan ik u helpen?

Hallo, ik ben Stefan, technisch adviseur bij bbci Frijwijk. Ik vertel graag meer over wat we voor uw project kunnen betekenen.

Plan een adviesgesprek

Nieuwsbrief

We delen maandelijks informatie over de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden

Plan een adviesgesprek