Maatregelen bbci Frijwijk bv in verband met Covid-19

Bij bbci Frijwijk streven we er altijd naar om de best mogelijke service te verlenen. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we u graag informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

bbci Frijwijk blijft bereikbaar. Buiten uw vaste contactpersonen binnen bbci Frijwijk heeft ons algemene nummer 010-281 84 44 de volgende aangepaste bereikbaarheid:

 • Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 – 13:00 en tussen 14:00 – 16:00
 • Bewonerstelefoon voor het maken van afspraken blijft ongewijzigd open tussen 10:00 – 12:00 en 14:00 – 16:00 (010-281 84 08)

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@bbcifrijwijk.nl.

 

Bbci Frijwijk volgt alle adviezen van het RIVM op om de risico’s van verspreiding tegen te gaan.
Onderstaand treft u de wijzigingen / genomen maatregelen aan:

 1. Onze medewerkers die thuis kunnen werken, werken thuis. Vanwege onze vernieuwde ICT omgeving is dit een groot aantal van de medewerkers
 2. Minimale bezettingsgraad op kantoor
 3. Er worden geen handen gegeven
 4. De minimale afstand van 1,5 meter respecteren wij, maar streven naar 2 meter of meer.
 5. Alle hygiënische maatregelen die door het RIVM zijn geadviseerd worden in acht genomen
 6. Interne en externe besprekingen op locatie zijn tot nader bericht geannuleerd en worden omgezet naar conference calls

 

Indien u een brief heeft ontvangen met het verzoek om een afspraak te maken dan attenderen wij u op onderstaande bericht:
Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, wij hebben onze werknemers daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Onze experts volgen de geldende gezondheidsrichtlijnen, zoals:

 • Geen handen geven
 • De minimale afstand van 1,5 meter respecteren wij, maar streven naar 2 meter of meer.
 • Niezen en/of hoesten in de binnenkant van ellenboog
 • Frequent wassen van handen / desinfecteren van handen en gebruikte apparatuur
 • Thuisblijven bij verkoudheidsklachten

Wij verzoeken u ook om de hygiëne adviezen van het RIVM na te leven.

Daarnaast vragen we u de afspraak voor de bouwkundige opname te annuleren indien u (of een gezinslid) op dit moment verkoudheidsklachten heeft. Dit geldt ook indien u de afgelopen twee weken zelf koorts, griep of luchtwegklachten hebt gehad of in contact bent geweest met een patiënt met het Coronavirus.

 

Tot slot:

Ondanks de genomen maatregelen en wijzigingen kunnen wij u blijven ontzorgen zoals u van ons gewend bent. Indien er nieuwe maatregelen en/of wijzigingen plaatsvinden zullen wij u hier uiteraard op de hoogte van brengen.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen, ook in deze tijd.

 

Namens het gehele team van bbci Frijwijk,

M.J. Veels
Directeur